ESPEN BRUKSTUEN

FOTOGRAF

Jeg er født og oppvokst i Moelv, en liten by langs Mjøsa. I 2012 valgte jeg å legge fra meg den joviale Hedmarks-dialekten, og flyttet til Oslo for å jobbe innen IT-bransjen. I 2017 ble jeg interessert i foto, og etter utallige photoshoots med alt fra nabokatten, ender langs akerselva, og instagram-modeller, fikk jeg muligheten til å prøve bryllupsfoto for første gang.

Siden den gang har jeg fotografert mange bryllup, blitt en tålmoding barnefotograf, hatt nyfødtfotograferinger, og begynt å jobbe med foto og video for Crossfitsentret jeg trener på.

Bortsett fra lidenskapen for foto går tiden med til kjæreste,  venner og familie, styrketrening, fotball med gutta, og jobb.

Meg som bryllupsfotograf

En tankefull og nervøs brud før bryllupet. En blomsterpike som smiler fra øre til øre. En brudgom rørt til tårer av hvor vakker bruden som kommer mot han er. En far som gråter av talen til bruden, og guttastemning på forloverbildene. Det er disse bildene jeg brenner for å ta. De fleste av dere er ikke profesjonelle modeller, så da skal dere få slippe å være det på bryllupsdagen deres også. Selvsagt skal vi ta de fine parbildene som skal opp på veggen, men vi gjør det på en avlsappet og naturlig måte.

Jeg brenner for dokumentarstilen i bryllup, og synes de ikke-poserte bildene er de aller fineste. Et bryllup er fullt av fine øyeblikk, og jeg vil fange dem for dere!

Barnefotografering

Barnefoto er noe av det morsomste jeg vet om! Helt uten press til å måtte posere, og full av morsomme uttrykk, blir ofte bilder av barn veldig naturlige og fine!

Fotograferingen kan vi gjøre utendørs på et avtalt sted, eller hjemme hos dere i trygge omgivelser. Om foreldrene eller søsken ønsker å være med på noen av bildene er selvsagt det også greit.

DSCF2028

Gode tilbakemeldinger

Kontakt meg

Er du interessert i noen av tjenestene jeg tilbyr, eller har du noen spørsmål? Ta kontakt ved å bruke skjemaet under, så kommer jeg tilbake til deg så fort jeg kan.

Please enter your name.
Please enter a message.
20190811_163626-edit2